Willie Kappert

Poelier

06-12142968

Voor Catering bij voorkeur tussen 18:00 en 21:00 uur bellen.

Catering van Kapperts Keuken

U heeft iets te vieren?

Ook voor een goed en rijk gevulde tafel bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid een bijna onbeperkte keuze. Afhankelijk van onder meer de grote van de groep bespreken we graag de uitgebreide mogelijkheden.

Wij nemen de tijd om het geheel af te stemmen op uw persoonlijke wensen en smaak waarbij rekening gehouden wordt met het uitgenodigde gezelschap. Bezorging aan huis.

Koude en warme buffetten

Onze buffetten worden in een persoonlijk gesprek afgestemd op het aantal personen en het genodigde gezelschap. Door onze ervaring is er voldoende voor iedereen.

Diverse salades

Bij een buffet serveren wij huisgemaakte vleessalade, zalmsalade of Hors-Dˈoeuvre

Volledig verzorgd

Wij bieden een compleet verzorgd buffet. Desgewenst op maat. Van salade tot vlees, van stokbrood tot saus, van vis tot ijs. Een rijk gevulde dis.


Speciale wensen

Heeft u speciale wensen of een dieet waarmee rekening gehouden moet worden? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Onze kok verrast u overigens ook graag met zijn creativiteit.

Speenvarken

Onze overheerlijke speenvarkens zijn niet te versmaden. Natuurlijk op verzoek.

Locatie

Wij bezorgen onze buffetten vanzelfsprekend op de gewenste locatie. Bij u aan huis of in een kantine. Omdat wij graag een warm buffet serveren houden we rekening met de afstand.


Mogelijke locaties

Zoekt u een locatie of zaal waar ook de bediening en het drinken geregeld zijn? Denk dan eens aan de Pluimerskamp in Zelhem of de Pokkershutte in IJzevoorde.
In een gezellige omgeving verzorgen wij nagenoeg al het eten dat u wenst.